G2O d. o. o. je sodobno družinsko podjetje, ki izhaja iz večdesetletne tradicije. Temelji na najsodobnejših rešitvah intenzivne akvakulture, naš cilj pa je pridobivanje vrhunskih rib. Ribogojnici podjetja G2O sta v Sv. Florijanu v okolici Rogaške Slatine (toplovodna ribogojnica) ter v Šmarju pri Jelšah (hladnovodna ribogojnica).

Podjetje G2O poleg vzreje najrazličnejših vrst rib aktivno proučuje potrebe ribogojcev, izvajalcev ribiškega turizma,  ljubiteljev koi krapov in drugih ljubiteljev vodnih živali ter si prizadeva vzpostaviti partnerski odnos.

Večletne izkušnje, strokovna podlaga in odprtost podjetja G2O so osnova uspešnega svetovanja, izobraževanja in sodelovanja z ribogojci, ribiči  in ljubitelji vodnih živali v Sloveniji in tujini.

- Vzreja rib

- Projektiranje ribogojnic

- Tehnične in tehnološke rešitve

Spletna stran ponuja poleg informacij o našem podjetju tudi dostop do številnih člankov, ki jih je napisal M .sc. Danijel Gospić, dr. vet. med. Članki so nastali kot del izobraževanja na študiju veterine, podiplomskem študiju biomedicine ter kot poljudnoznanstveni članki za domače in tuje revije (predvsem za revijo Vode in mi). Članki združujejo poglede ribogojca, veterinarja, ribiča in znanstvenega raziskovalca, upamo pa, da vam bodo dali odgovore na številna vprašanja.

Če iščete katere koli dodatne informacije na področju akvakulture, vam bomo z veseljem pomagali najti rešitve; bodisi z lastnim znanjem ali s pomočjo strokovnjakov iz Slovenije in tujine.

recirkulacija-dvor